9 Tem 2015

the heirs





THE HEİRS (MİRASCILAR ) KONUSU

Kim Tan, abisinin altında ezilen ve ailede kimsenin umursamadığı, bu yüzden yurt dışına okumaya gönderilmiş bir öğrencidir.Hatta abisi açıkça ona geri dönmemesini söyler.Bunda babasının metresinden oğlu olması da etkin bir rol oynamaktadır onu rakip olarak görür. 





Cha Eun Sag'ın  annesi dilsizdir ama oldukça akıllı bir kadındır.Tan imparatorluğunun mutfağında çalışır.Ablası da Amerika'da okumaktadır ya da öyle sanılmaktadır ailesine evleneceğini söyler ve zavallı annesi tüm parasını ona yollamayı düşünür.Tabii düğüne de sırf onu utandırmamak için gitmeyeceklerdir cha eın sag bu olanlara dayanamaz ve ablasını bulmaya amerikaya gitmeye devam eder fakirlikten ve annesinin durumundan oldukça rahatsızdır onun çalışıp daha fazla ablasına bakmasını istemez.





Young Do ise Karşısına çıkan  güçsüzleri hem bedensel gücüyle hem de parasal gücüyle ezer ve bu durumdan zevk alır kim tan'ın eski eniyi arkadaşıdır daha sonrasında aralarında geçenlerden dolayı düşman denilecek kadar kötü bi hal alırlar.







Rachel you kim tan'ın aile büyükleri tarafından belirlenmiş nişanlısıdır küçüklükten beri kim tana aşıktır ama kim tan onu sadece arkadaşı olarak görür ve istemez rachel fazlasıyla şımarık ve kabadır içten yaşadığı aile durumu onda derin yaralar bırakır ve annesini evlenmesi durumunda young do ile üvey kardeş olur.







Young Do, verdiği motorsiklet siparişi için bir mağazaya gider.Buraya yarı zamanlı çalışan liseli Cha Eun Sag-asıl kızımız- gelir.Mağazadaki adamların asılmaları üzerine kızımız artistik bir hareketle cebinden telefonunu çıkarır ve polisi arar.Bunun üzerine adamlar korkar bahşiş bile verirler.Kızın bu hareketi Young Do'nun dikkatini çeker. 



Cha eun sag cesaretini toplayıp Kaliforniyaya gelir.Uçaktan inmiş araç bekliyorken Kim Tan'ın nişanlısı Rachel ile karşılaşır.Rachel, Kim Tan tarafından umursanmamış fakat her şey yolundaymış gibi annesiyle konuşurken asıl kızımızı duruma kulak misafiri olur.Daha sonrasında Rachel çirkefleşip ona gülüp gülmediğini sorar.Asıl kızımız ilk önce Japon taklidi yapar ama Rachel yemez.Sonrasında özür dileyip ayrılır.



Asıl kızımız bir elinde bavul bir elinde harita ablasının yaşadığı evi arar ve bulur.Kapıyı yarı çıplak bir adamla bir kadın açar.Asıl kızımız eve girdiğinde her yerin pislik içinde olduğunu görür ve de ablasının hem okumadığını hem de bekar hayatı yaşadığını öğrenir.Ablasının birlikte yaşadığı adamdan çalışma adresini alarak ablasının çalıştığı kafeye gider, dışarıdan onu izler. 




Hiçbir şey beklediği gibi değildir.Kim Tan da bu sırada o kafede müşteridir, asıl kızımızın ruh halini dikkatli bir şekilde izler, Bu durum asıl kızımızın ablasının da dikkatini çeker, baktığında ise küçük kız kardeşini dışarıda görür. yanına gider ve onu tanımıyomuş gibi annesinin gönderdiği parayıda alıp kaçar..



Asıl kızımız dağılmış bavuluyla sokağın ortasında kalakalır. Bu durum kim tanın dikkatini çeker ve yanına gider bi takım olaylar olur ve kızımızın pasaportuna el koyulur oda çaresiz bir şekilde ablasının evine dönmeyi tercihe der kim tanı tersler ve ordan ayrılır.  mecburen ablasının olduğu eve gider ama evde kimse yoktur.Kim Tan'ın gerçekçi konuşmalarına rağmen aldırmayıp orada bekleyeceğini söyler ve Kim Tan gider. 



Biraz süre geçince asıl kızımızın korkusu daha da artar.Çaresiz oturduğu yerden kalkar, nereye gideceğini bilmeden ve Kim Tan arabayla geri dönüp asıl kızımızın yanına yanaşır ve evine götürür.



kız çok ilgisini çekmiştir onun evinde kaldıktan sonra işleri yoluna koyar ve gider facesinin açık unutur ve kim tan onu bulmaya kararlıdır attığı her durum güncellemesine bakar ve bulmaya çalışır.




kız bi güncellemesinde annesi hizmetçilik yağtığı için tan imparatorluğundan nefret ettiğini söyler kim tan çok şaşırır ve birbirlerinden haberleri olmadan 1 hafta fln aynı evde yaşıyacaklar.







 daha sonrasında haberleri olur ve kızımız zeki olduğu için özel liseden burs kazanır ama burası kim tan young do ve rachelin okuludur :) 








izlerken hem eğlendim hemde çok beğendiğim doğrudur özellikle minoz hayranıysanız lee min ho için izlenir orda çok tatlı kızı sevmesi herşeye rağmen yanında olması çok tatlıı :)







OYUNCULAR 






































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...