16 Tem 2015

Sensory Couple ( The Girl Who Sees Smells ) Konusu ve Oyuncuları

The Girl Who Sees Smells 


 (냄새를 보는 소녀- Naemsaereul Boneun Sonyeo-Sensory Couple)



Tür: Romantik ,Gizem ,Dram ,Komedi,Polisiye,Fantastik 
Süre: 58 Dakika
Bölüm Sayısı:16 

Ana karakterler 
Park Yoo-chun/Choi Mu-gak 
Shin Se-kyung /Oh Cho-rim
 Namgoong Min/  Kwon Jae-hee 
Yoon Jin-seo /Yeom Mi 



Karakterleri:


Park Yoo-Chun dizide, bir polis memuru olan Moo-Gak karakterini canlandırmaktadır. Kardeşiyle konuştuktan hemen sonra küçük bi kaza geçirdiği için hastaneye gider ve şah damarından kesilerek öldüğünü görür ve kanıt bulunamadığı için dava kapatılır. gerçekleşen "Barkod" adlı cinayet davasında sonra Jeju Adası'nda bulunan bir akvaryumdaki köpekbalığı tankında komaya girmiş bir şekilde baygın bulunur ve altı ay boyunca uyur. Uyandığında tat ve koku alma gibi duyularını kaybettiğini ve artık acı hissetmediğini anlar. ve davayı çözmek için polis memuru olup davayla sorumlu komserlere katılmak için çalışmaktadır.





Shin Se-Kyung dizide, bir cinayet davasından sonra hiç bir şey hatırlamayan Oh Cho-Rim karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri olumlu ve iyimser bir kişiliğe sahiptir. Yapılan bir haksızlık karşısında kendini tutamayan birisidir. o da geçirdiği kazadan sonra komada yatmıştır ve uyandığında bir gözünün reng değiştirdiğini ve kokuları görebildiğini anlar. "Barkod" adlı cinayet davasının tek tanığıdır ve Moo-Gak (Park Yoo-Chun) ile tanıştıktan sonra hayatında bir şeyler değişmeye başlar..








Nam Goong-Min dizide, iyi görünümü ve muhteşem yeteneği ile bir yıldız şef olan Kwon Jae-Hee karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, kariyeri için İngiltere'de dünyaca ünlü bir şefin yanında restoranda çalışır ancak kendi restoranını açmak için Kore'ye geri döner. Gizemli cinayet vakasından dolayı diğer ana karakterler ile bağlantısı vardır. 









Yoon Jin-Seo dizide, profilci olarak çalışan 31 yaşındaki dedektif Yeom-Mi karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri soğukkanlı seçkin bir polistir. Kendisini adli veri soruşturmalarına adamıştır. Birçok polis kaydını ezbere bilmektedir. Bu yüzden ona veritabanı lakabı takılmıştır. Bir polis memuru olan babası bir soygun sırasında öldürülür.












moo-gak barkod cinayet davasına katılmak için kendi sorumluluğunda olmayan suçluları yakalamaya çalışmaktadır ve oh cho rim ile karşılaşır koku alma duyusu sayesinde suçluyu yakalamasına yardımcı olur.



















Buna karşılık moo-gak'dan tiyatro topluluğuna girmek için partneri olma konusunda yardım ister. 







ikisi bu anlaşma sayesinde yakınlaşır ve cinayet davasına bi yenisi eklenince oh cho rim davaya gizliden katılır bu sırada kwon jae hee ile tanışır popüler bi aşçı olduğu için onun yemeklerinden tadar ve yardımcı olur bu sırada moo-gak ile cinayet çözülmeye çalışırken yakınlaşır ve sevgili olurlar.







ve bi şekilde moo-gak'ın kardeşinin yanışlıkla ve oh-cho rim yerine öldürüldüğü ortaya çıkar katil ise hiçte uzakta değildir..




Hissettiği ve aslında olan kısımları beni öldürdü :)










Sensory Couple ost' ları 

Benim favori şarkım :) 

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...