24 Tem 2015

fated to love you: salyangoz prenses konusu



Sıcacık bi kore dizisiyle karşınızdayımm bu diziyi izleme konusunda çok kararsızdım listemde hep vardı ama bi türlü bakmamıştım ve bi gün herkesin çok sevmesi üzerine bende bakmaya başladım ve daha önce neden izlemedim diye kendime kızıyorum :) fragmanlarına baktığımda başrolleri beğenmemiştim ama şimdi 1 numaralı fanlarıyım :) 20 bölüm çok diyen ben bile ne çabuk bitti düşüncesiyle son bölümü izledim  neyse fazla söze gerek yok hemen anlatıma geçiyim : 

Dizi kayıp olan bi gecenin ardından olan çocuk ve olaylar karşısında gelişen çok güçlü bi aşkı anlatmaktadır.







Lee gun (Jang Hyuk ) 
Diziyi oyunculuğuyla bambaşka bi yere taşımış diyebilirim kişilik olarak ne kadar aklı başında olmayan hayatı ciddiye almayan biri gibi görünsede fazlasıyla duygusal ve iyi kalpli. gun ailesinin 9. neslinden gelen tek varisidir ve 30 lu yaşlarında olduğu halde bekardır şirketin ve babannesinin beklentisi bir an önce evlenmesi ve bi erkek çocuğu olmasıdır. 6 yıllık bi ilişkisi vardır balerin olan se ra koreye döner ve ona sonunda evlenme teklifi etmek ister herşeyi ayarlayarak onu macau ya davet eder ama işler hiçte  beklenmediği gibi gelişir.




Kim Mi Young (Jang Na Ra) 
meşhur salyangozumuz. kendisi post-it kız diye anılır ve en kötü huyu çok iyi olması ve kimseye hayır diyememesidir avukatlık bürosunda çalışır ve herkesin işlerinde yardımcı olur ve iyi niyeti sonuna kadar kullanılır. Bir gün bürosunda yapılan çekilişle macau'ya tatil kazanır ve son zamanda ona yakın davranan avukat min ile gitme kararı alır mutlu bi şekilde giderken yolda bi şişe bulur ve içer daha sonrasında kendisini bambaşka bi odada bambaşka bi adamla bulur :) 







Daniel Pitt (Choi Jin Hyuk)
ilk defa çok sevdiğim yan rol'dür kendisi sonuna kadar kızımızın arkasında durdu ve umutsuzca sevdi ve sevdiğinin mutluluğu için kendinden her daim ödün verdi kayıp olan kardeşini ararken kızımızla karşılaştı ve istemeden onun derdine ortak oldu ve onun önce günah çıkardığı papazı sonrada komşu oppası oldu 













Kang Se Ra (Wang Ji Won)
Dizi boyunca onada çok üzüldüm işi yüzünden aşkından vazgeçti ve hiç beklemediği bi sonuçla karşı karşıya geldi önceleri ne yapacağını bilmeden saçmalasada sonra oda bu büyük aşkın karşısında duramaz ve kendi yoluna bakmaya karar verir ve bu sayede hayatıyla ilgili güzel bi gerçekle karşılaşır







Diğer karakterlerde fazlasıyla eğlenceli ve tatlı Bence bu dizide hiç kötü karakter yoktu :)



Genel konuya gelirsek çiftimiz yanlışlıkla sarhoşken bir gece geçirirler ve kızımız hamile kalır gun her ne kadar önce istemesede daha sonra kabullenir ve Kim Mi Young ile bi anlaşma imzalar bebek doğana kadar onunla evli kalmak ister daha sonra boşanacaklardır ama hamilelik süresinde birbirlerini tanıdıkca aşık olurlar 










ama gun'un genetik hastalığının olması ve bundan korkması nedeniyle Kim Mi Young'u bırakır ve kızımız kaza sonucu bebeğini kaybeder ve boşanırlar bunun üzerine daniel ile parise gitme kararı alır. 



dizi birden 3 yıl sonrasına gidiyo ve kızımız başarılı bi tasarımcı olarak koreye döner ama gun hala onu sevmektedir ama baya bi direnecek tabi ikiside gururdan ölecekti bi ara :) 



Daha sonra Kim Mi Young ayrılma sebeplerini öğrenir ve gunu yalnız bırakmaz birleşirler ve tekrardan isteyerek evlenmek isterler bu süredde geçen olaylara bayılacaksınız. İzlerken gülerken hemen ağlatan bi dizi eminin çok seveceksiniz şimdiden iyi seyirler :)














fated to love you ost : 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...