2 Ağu 2015

jab tak hai jaan konusu
















Yapım : 2012 Hindistan
Tür : Dram, Romantik
Süre : 176 Dk
IMBD : 6,9/10

Oyuncular : 

Shahrukh Khan
Katrina Kaif
Anushka Sharma
Anupam Kher
Rishi Kapoor


Benim favori filmlerimden birisidir ismi bile ilk görüşte beni kendine çekmişti jab tak hai jaan " Bu can sağ olduğu sürece " zaten film başlangıcında şiirinide göreceksiniz film çok duygusal ve sürükleyici.


KONUSU : 
Akira denizde boğulurken bir asker onu kurtarır ve ceketini ona verir içinde günlüğü gören akira samaar'ın tuttuğu günlüğü okur ve hayatından etkilenip tanışmak için yanına gider. film iki zamanı birden gösteriyor önce.


Samaar hayalleri için ingiltereye gelmiştir ve hayata tutuna bilmek için birçok işte birden çalışır hayatın zorluklarına rağmen çok hayat dolu bir karakter birgün sokakta şarkı söylerken Meera ile karşılaşır ve meera babasına süpriz yapmak için samaar'dan ona bir şarkı öğretmesini ister bunun üzerine birlikte vakit geçirdikçe birbirlerinden hoşlanırlar ve zamanla çok güçlü ve derin bir aşka dönüşür. 


Birgün samaar'ın kaza yapmasıyla herşey değişir herzaman dua ederken birşeyinden vazgeçen meera, saamarın iğleşmesini diler ve karşılığında onu artık görmeyeceğini söyler ve inanışı uğruna yolları ayrılır.




Film tekrar yeni zamana gelir ve samarr eski hallerinin tam aksine sert bir bomba uzmanı olmuştur ve ölümden asla korkmaz akirayı kurtarırken kaza geçirir ve hafızasını kaybeder hatırladığı ise meera ile ayrılmadan önceki anıdır bu kaza ikisini tekrar bir araya getirecek ama zamanla samaar herşeyi hatırlayacak peki herşey eskisi gibi olabilirmi bunu izleyince görürsünüz artık :) 




jab tak hai jaan song :










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...