9 Tem 2015

who are you school 2015





















Dizi, Gangnam, Seul, Güney Kore'deki özel lise olan Sekang Lisesi'nde geçmektedir. Eun-Byul , bu lisede popüler bir öğrencidir ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

Bu arada, Lee Eun-Bi , Go Eun-Byul'a ikizi kadar benzemektedir. Eski okulunda arkadaşsız olan ve zorbalık gören Eun-Bi okuldan atılır. Arkasında uzaklara gideceğini belirten bir yazı bırakarak kendini suya atar.




 Gözlerini bir hastanede açar ama hiçbir şey hatırlamamaktadır. Herkes onu kaybolan Eun-Byul zanneder. Eun-Bi her şeyden habersiz Eun-Byul'un hayatını yaşamaya başlar. Önceleri hafızası yerinde olmayan lee eun bi aile sıcaklığı hissetmiştir ve arkadaşlarıyla fazlasıyla mutludur.




 go eun byul'un en yakın arkadaşı han yi an la yakınlaşmıştır ve onunlayken birden hafızası yerine gelir ama o kadar alışmıştır ki bunu gizlemeye çalışır annesine herşeyi anlatmıştır oda diğer ölen kızının yerine geçmesini ve onlarla kalmasını ister.






Sekang Lisesi'nin yakışıklı öğrencisi olarak temsil edilen Han Yi-An. mükemmel bir yüzücüdür. Onun karakteri, dışarıdan bakınca soğuk biri gibi görünse de aslında sıcak kalpli biridir. go eun byul ile çocukluk arkadaşıdır ve ondan hoşlanır eun byul onunlayken birden hatırlamaya başlar ama söyleyemez vakit geçtikçe ikisi birbirine yakınlaşmıştır hafıza kaybından sonra değişen kızımız han yi anı daha fazla etkiler. 








Gong Tae-Kwang  adeta bir saatli bomba gibi öngörülemeyen bir kişiliğe sahiptir. müdürün oğludur ve bunu kimse bilmez ailesi anlaşamadığı için ayrılır ve tae kwang istenmeyen evlat olmuştır kimseyle konuşmayan tea kwang eun bi hafıza kaybından sonra değişimini görür ve yakınlaşır tea kwang herşeyi anlamıştır ve eun bi'ye yanında olur. 







lee eun bi'ye zorbalık yapan kızda okula gelmiştir ve aynı sınıftadırlar han yi anda herşeyi öğrendikten sonra asıl dizi başlar 


dizi sonuna kadar sırlarla ve olaylarla dolu sürükleyici bi dizi özellikle diğer ikiz kardeşte döndükten sonra olaylar karışır.





who are you school 2015 DİZİ OST'LARI























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...