6 Tem 2015

queen in hyun's man konusu


Queen In hyuns man daha önce izlediğim bir dizi olsada bende bıraktığı his hala aynı yeni donem ve eski dönem arasında gel gitlerle dolu bi dizi normalde dönem dizilerini pek sevmem ama konusu farklı gelmisti eski donem yerlerini sardırarak izlediğim doğrudur :)
yinede bende buyuk etki yarattı özellikle kızın ağlama sahneleri çok içten vr etkileyiciydi izlemenizi tavsiye ederim ama benim gibi dönem dizisi tarihi dizi sevmeyen sardırsın konuda pek kayıp olmuyo :)




OYUNCULAR
 Ji Hyun Woo : Park Boong Do
  Yoo In Na : Choi Hee Jin
Kim Jin-woo : Dong-min
Jin Ye-sol : Yoon-wol




Kim Boong Do, zamanın saygıdeğer ailelerinden birinin hayatta kalan son üyesidir. Başbakan Yardımcısının ailesine attığı iftiralar sonucunda bütün aileyi katletmiştir, Boong Do hariç. Boong Do bu olaydan sonra kendini Min Am'ın kötü işlerine engel olmaya ve intikamını almaya adamıştır. bir keşiş ona kendisini koruması için tılsım verir oong Do bir gün Kraliçe In Hyun'un suikast planını öğrenir ve olaya engel olurken okların hedefi olur ve tılsım syesinde 300 yıl kadar ileriye gider 



Geçmişte tarih yazılmaya başlarken, günümüzde ise dizi yapımcıları Leydi Jang dizisini çekmeye karar verirler. Kraliçe In Hyun'u oynaması için oyuncu seçmeleri de başlamıştır. Hallyu starı olma hayalleri kuran eski Miss Korea güzeli Choi Hee Jin seçmelere katılır ve kazanır. Seti ilk ziyaretinde zamanda ilk yolculuğunu gerçekleştiren şaşkın Boong Do ile karşılaşır. Başrolü almasının heyecanını birileriyle paylaşmak isteyen Choi Hee Jin, 300 yıllık bir geçmişten gelen Boong Do'ya Kraliçe In Hyun olduğunu söylerek Boong Do'nun kafasına bir yeni soru işareti daha ekler.

Nasıl geldiğini bulmaya çalışırken tılsımdan dolayı olduğunu anlaması çok sürmez ve tarih kitaplarını araştırmak prensese yardım etmek ister tabii bu şekilde olaylar gelişir. Ve bu olay okadar normalleşmiştir ki olur olmadık yerlerde kızın karşısına çıkar. ve  bu ikili zamanla birbirlerine o kadar bağlanırlar ki kız artık bu 300 yılın uzaklığından korkmaya başlar.



Kim Boong Do ileriye geldiğinde Choi Hee Jin yeni dünyaya alışması için ona yardımcı olur ve gitmemesi için elinden geleni yapar ama kim boong du için olaylar o kadar kolay değildir kalıp halletmesi gereken meselelerden dolayı hep git geller yaşayacak ve kızı sevmesi onu daha zorlayacak



Tabi sürekli zamanda yolculuk yapan Kim Boong Do' nun ortadan kaybolduğunu anlayacaklar ve işler sarpa saracak geleceğe gelememe tehlikeleri yaşar.


Bi çok gitgeller yaşanacak ama beni en çok etkileyen son bölümlerdi olaylar dahada karışınca hüzün eksik olmuyo tabi özellikle son bölümde ikiside aynı yerde farklı yıllardayken yaşanan olay 






bana göre bu dizinin teması ' Hissetmek ' aralarında 300 yıl ve bambaşka insanlar olmasına rağmen aşkın gücünü en iyi şekilde anlatan dizi .






Queen In hyuns man OST ''
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...