7 Tem 2015

producer korean drama 2015 konusu















Karakterleri: 

 
Kim Soo-Hyun dizide, bir yayın şirketinin eğlence bölümünde çaylak bir yapımcı olarak çalışan Baek Seung-Chan karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri aslında bir savcı olmak istemiştir ancak aşk ve kadınlar uğruna hayalinden vazgeçerek bu kariyeri seçer.






Gong Hyo-Jin dizide, "Music Bank" adlı müzik programının yapımcısı olarak çalışan Tak Ye-Ji karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri kendi şirketinin eğlence bölümünde 10 yıldır çalışan zeki ve kibirli birisidir. O mücadeleci ve girdiği herhangi bir tartışmayı her zaman kazanan birisi olarak tanınmaktadır.




IU dizide, popüler bir şarkıcı olan Cindy karakterini canlandırmaktadır. O, 13 yaşındayken bir stajyer olur ve şimdi 10 yıldır bu sektörün içindedir. Onun karakteri, poker yüzlü olmasından ve duygularını kontrol altında tutabildiğinden ona "buz prensesi" denilmektedir.







Cha Tae-Hyun dizide, on yıldır bir yayın şirketindeki eğlence sektöründe bir yapımcı olarak çalışan Ra Joon-Mo karakterini canlandırmaktadır. "1 Night 2 Days" adlı eğlence programının dördüncü sezonunun yapımcısıdır. Onun karakteri, bir çok programda yer almıştır ancak kendi adının anıldığı sadece bir başyapıtı vardır.




 Evet dizi komik ama bana göre ilk 4 bölüm çekilmezdi sonra biraz daha düzeldi. Oynadığı karakter Baek Seung Chan biraz safca yinede tatlı :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...