5 Tem 2015

Pretty Man / Beautiful Man / Erkek Güzeli



Beautiful man yanii benim tabirimle güzel oppam. bu diziyi izlerken Dokgo Ma-Te'nin haraketlerine ve  Kim Bo-Tong un sevme şekline bayıldım çok akıcı bi dizi başladım ve baktım 3 günde bitmiş  Bana göre seven ne yapmaz sözünün karşılığı ve kadın dediğin ağırdan alır erkek onun peşinden koşar sözüne tepki olarak doğmuş bi kız hani bi erkeğe anca bu kadar aşık oluna bilir gözünde öyle bi büyütmüşki kendini bile göremiyo çok saf ve temiz bi aşkı var 

Dokgo Ma-Te ise aslında çok düşünceli ve duygusal ama bu duyguları bastırmak için yapmadığı kalmayacak gerçektede vardır böle insanlar ne kadar acımasız ve kalpsiz gözükmeye çalışsada içlerinde herkesten daha duygusal bi adam birde zavallı yan rolümüz Choi david'imiz var o kadar teiz kalpli ve dizinin sonuna kadar aslında buda çok seviyo demekten kendimi alamadığım bi adamdır kendisi bi nevi dizi sonuna kadar kızın ruh ikizi diebilirim neyse yine şiddetle tavsiye ettiğim bi dizi izlerken çok eğleneceksiniz  :) 


Oyuncuları 
Kim Bo-Yeon - Na Hong-Ran 
Dok Ko Yeong Jae - Park Ki-Suk 
Kim Young-Jae - Park Moon-Soo 
So Yu-Jin - Jack-Hee 
Kim Ye-Won - Taoist Fairy Il-Rek
 Cha Hyun-Jung - Kim In-Joong 
Park Ji-Yoon - Myo-Mi Yang 


 Genel konusu 
Dokgo Ma-Te (Jang Keun Suk) dünyanın en güzel erkeklerin dendir . Ayrıca iddialı bir adamdır ve yakışıklılığıyla çok para kazanmak istemektedir. Dokgo Ma-Te, zengin bir ailenin kızı olan Hong Nya-Nya ile karşılaşır. Hong Nya, Dokgo'nun yapmaya çalıştığı şeyi anlar ve onun akıl hocası olur. Hong Nya-Nya, Dokgo Ma-Te'ye 10 farklı kadını baştan çıkarması için bir görev verir. Bu kadınlar farklı alanlarda başarılıdır ve Dokgo kendi özel yeteneğini sergilemeye çalışacaktır. Fakat daha sonra Dokgo Ma-Te'nin önünde garip bir kadın görünür. Kim Bo-Tong adındaki bu kız sıradan bir aileden gelen sıradan bir kızdır ve büyük bir aşkla Dokgo'yu sevmektedir. Peki Dokgo'yu kendine aşık edebilecek mi?"

güzel sahnelerinden derleme izlemek isteyenler için :) 





1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...