8 Tem 2015

My unfortunate boyfriend-Benim şansız sevgilim Konusu


Yoon Tae Woon küçükken trafik kazasında anne ve babasını kaybetmişdir. Tüm merakı çiçeklerle ilgilenmektir. Birde çoçuk kadar saftır. Annesinin çiçieklerle dolu evinde yaşıyor. 





Ve hiç yalan söyleye bilmiyor. Büyük bir şirketde çiçekçi olarak çalışıyor. Gitdiyi her yerde belaya bulaştıyı için ona  "Bay Şanssız" ismi takılmıştır. Şirketde Bay Şanssıza bulaşan her kesin de başına talihsiz şeyler gelmesi ile ilgili söylentiler vardır.

Yoo Ji Na ise Bay Şansızın aksine başı dara düştükde yalan söyleyen bir kız. Ve tüm karakteri ile Yoon Tae Woon'nun tam tersi.  Bir gün şirkete mülakata gelir ve  Bay Şanssız ile karşılaşır. Ama karşılaşma o kadar da hoş olmaz. Yoo Tae Woo  yanlışlıkla kızın ayakkabısına gübre döker. Ve tabiki kız sinirlenir. Ama aksilik bununla da bitmez.... Çünki o Bay Şansız ile karşılaşmıştır:)












Dizi boyunca cidden kız beni sinir etdi. Son bölümlere kadar 2 erkek ile de git-gel arasındaydı.



Dizinin tek farklı tarafı bu sefer kzın değil, oğlanın  masum, saf oluşuydu. 
No Min Woo'nu hep sinirli, kızları arkasınca koşturan cool rollerde gördüğüm için burda bana bir az garip geldi. Böyle bir karakteri canlandıra bileceği hiç aklıma gelmezdi doğrusu :) ben yinede bu oğlanı şu tipte harcamışlar derim gülmek için güzel bi dizi 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...