10 Tem 2015

Man From The Stars (You Came From Stars) Konusu



GENEL KONUSU

Do Min Joon 400 yıl önce yani joseon döneminde uzaydan dünyayı araştırmak üzere gelmiş ve bir kaza nedeni ile günümüze kadar yaşamak zorunda kalmış olan uzaylıdır.
mükemmele yakın bir görünümü vardır ve ayrıca işitme ve hız konusunda yeteneklidir yaşamı kısa bi sürede olsa dondurabilir.  Kurtuluş yolu sonunda ona görünmüştür; 3 ay sonra bir kuyruklu yıldız sayesinde gezegenine dönebilecek.. 
Derkenn ortaya esas kızımız, Hallyu starı,Cheon Song-Yi çıkar ve yan dairesine taşınır. 
Do Min Joon'un hayatı bir anda alt üst oluverir. Sessiz sakin yaşamı, kendi halindeki düzeni bozulur.  Uzaylının yan dairesindeki Hallyu starı aynı zamanda üniversitede öğrencisi çıkar.  Bu da yetmez 400 yıl önce Joseon döneminde kurtardığı, dahası 12 yıl önce koca bi kamyonun önünden hayatını kurtardığı ve günümüzde yine kurtardığı kız aynı kızdır. Tesadüf mü ? Kader mi ? Kaderin cilvesi mi ? Ne dersiniz ? Bence ortak yazılmış bir kader. Peki şimdi ne olacak ? Hem de gitmek için çok az bir süre kalmışken. Do Min Joon kaderinin bi parçası olan Cheon Song-Yi mi yoksa yüzyıllardır gitmesi gereken gezegenini 
 mi seçecek ??
Ben izlerken inanılmaz keyif aldım. Sizlere de şiddetle tavsiye ettiğim bir dizi 

























Cheon Song Yi - Gianna Jun
Ülkenin en güzel ve en iyi oyuncularından. Egosu yüksek, şımarık , genel kültürü sıfır, kızımız biraz cahil damgası yiyor. Annesi onun ünlü olmasından ve parasından yararlanıyor, erkek kardeşi ünlü olmasından utanıyor ve bunun ailesini dağıttığını düşünüyor, babasıda song yi küçükken evi terk etmiş. 




Dünyaya bir araştırma sırasında gelmiş, bir kaza sonucu evine dönememiş. İnsanlara pek yaklaşmayan, tanışmayan biri çünkü onlardan çok uzun süre yaşıyor ve hepsinin ölümünü görüyor. İnsanlardan 7 kat daha iyi duyuyor ve görüyor.Cool ve yalnız bir tip yani :D Birçok meslek yapmıştır, şuan ise Cheon Song Yi'nin üniversitesinde hocalık yapmaktadır ve aynı zamanda onun kapı komşusu olur.






Lee Whi Kyung - Park Hae Jin
Cheon Song Yi ve Yoo Se Mi İle ortaokuldan beri arkadaştır ve Cheo Song Yi' e aşıktır, Yoo Se Mi ' yi ise en yakın arkadaşı olarak görmektedir. Zengin, ünlü bir şirketin 3. oğludur. İlk abisi vefat etmiştir. Şirketin ikinci varisidir.





Yoo Se Mi - Yoo In Na
Cheon Song Yi'nin ortaokul arkadaşıdır. O da onun gibi oyuncudur fakat hep Cheon Song Yi nin gölgesinde kalmıştır. Hep ikinci plana atılmıştır buyüzden en yakın arkadaşı gibi davransada içten içe ona karşı kıskançlık ve kin beslemektedir. Lee Whi Kyung ' aşıktır ama bunu kimse bilmez.



Lee Jae Kyung - Shin Sung Rok
İşte kötü adamımız. Lee Whi Kyung' un abisidir. Ünlü bir şirketin varisidir, başarılı bir iş adamıdır. Kendisinin karanlık bir tarafı vardır. 








Cheon Yoon- Jae -  Ahn Jae Hyeon
Cheon Song Yi'nin kardeşidir. Ablasının ünlü olmasını sevmeyen, utanan biridir. Babası o küçükken evden ayrılmıştır. Uzaya ve yıldızları çok sevmektedir ve bu konuda çok meraklıdır. Do Min Joon u çok sevicek gibi :D







Burdan sonrrası fazlasıyla spoiler içerir :)



Normalde cool'luktan ölen kızımız bakınız içince aşktan ne hallere geldi :) 

















Bu sahne beni benden almıştı uzaklaştırmak için kötü davranırken zamanı durdurması ve asıl hissettikleri :) 






























 Manken arkadaşıyla kıskançlık krizlerine girerken gelinin yanındaki pozlar :)



Man From The Stars (You Came From Stars) 'ost ları :















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...