9 Tem 2015

hyde jekyll me konusu


KONUSU 


Hyun bin dizide, 30'lu yaşlarının başında  ülkenin en büyük otelinin ve tema parkının sahibi olan Wonder Grubunun tek oğlu Koo Seo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri küçük yaşlarda yaşadığı bir travma sonucu iki kişiliklidir; biri Jekyll (Koo Seo-Jin) diğeri ise Hyde (Robin)'dir. 






Jekyll soğuk bir kişiliğe sahip, asosyal ve aşka inanmayan birisidir. 





Hyde onun tam tersi masum bir kişiliğe sahiptir; Nazik ve kibardır.






Han ji-min dizide, 20'li yaşlarının ortalarında olan Jang Ha-Na karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri Wonderland'ta bulunan aileden kalma krizdeki sirki ayakta tutabilmek için elinden geleni yapar.












sung joon dizide, 30'lu yaşlarının başında medikal bir hipnozcu olan Yoon Tae-Joo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri nazik ve esprili bir kişiliğe sahiptir. ama içinde tuttuğu sır ve amacı çok farklıdır 





Dizimize gelecek olursak Koo Seo-Jin karakter bölünmesinden kurtulmak için pisikolojik tedavi görmektedir tedavide doktorunun bulduğu şey sayesinde düzelecekken doktor bir anda kaçırılır bu sırada ha-na sirki kapatmaması için Koo Seo-Jin 'in peşinden giderken olaya şahit olur ve o anlık yaşadığı şokla olayı unutur yardım için hipnoz tedavi yöntemini kullanmak ister. 





robinde Koo Seo-Jin'in babasından kaçarken ha-na ile karşılaşır ve ikiz olduklarını söyler ikisi arkadaş olarak görüşmeye başlar ve kısa zaman sonra hisler farklılaşmaya başlar. 









Koo Seo-Jin ha-na ile doktoru bulmaya çalışırken hep beraber olacaktır ve olaylar sonucu hastalığını öğrenir ama hangi karaktere bişeyler hissettiğini anlayamaz anlatılan olay kafasını dahada karmşık hale getirir 





bu olaylar yaşanırken doktorun kaçırılması olayının altında bambaşka bir sebep vardır ve kişilik bölünmesinin sebebi ha-na dan başkası değildir 










izlerken çok beğendiğim ve duygulandığım bi dizi tavsiye ederim :) 


2 yorum:

  1. Heal me Kill me ile kıyaslansa da bambaşka iki yapımdı. Hyun Bin'in iki karakter de sergilediği oyunculuk on numara, keyifli 2015 dizilerinden birisiydi. Post güzeldi eline sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım beğenmene sevindim ☺

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...