5 Tem 2015

bridge of the century konusu


OYUNCULAR


GENEL KONUSU
Dizi bir takım hizmetçinin, yeni evlenen çifti gizlice izleyip dedikodu yapmasıyla başlar.Söylediklerine göre Taeyang ailesi lanetlidir ve ailenin ilk oğlunun ilk evlendiği kişi evi gözetleyen hayalete kurban edilir.Zaten ailenin ilk oğlu kuru temizlemecinin kızıyla evlenmeyi istemesine rağmen ailesi hiçbir sorun çıkarmadan gelin adayını kabul etmesi söylentileri daha da kuvvetlendirir niteliktedir.


Büyük hanımın gelmesiyle hizmetçiler dağılır.Genç çiftimiz ilk gecelerini yaşayacakları an, genç adam birden olduğu yere yığılır ve odadaki mumlar birden söner.Kapı arkasında hiçbir şey olmamasına rağmen zorlanır ve ortaya evin hayaleti çıkar.Genç kızımız korkunun etkisiyle hemencecik oradan kaçar ama kurtulamaz.Hayalet onu sonunda öldürmüştür.



gelelim günümüze!Asıl kızımız Doo Rim, denizden dalarak deniz ürünleri çıkarmaktadır.genç bir bayanın intihar etmek için uçurumdan atladığını görür ve suya dalarak onu kurtarır.Önce kendisini kurtaran sevgili asıl kızımıza bi ton laf sokar, sonra ise ona şans bilekliği hediye eder.Söylediğine göre bileklik asıl kızımızda takılı olduğu sürece onun şanslı olmasını ve aşkı bulmasını sağlayacaktır.

Doo Rim, hasta büyük annesiyle bir restoran işletmektedir.Ayrıca 2 ek işi daha vardır. Jang Yi Hyun'U bir şekilde kurtarır oda Doo Rim'i görünce büyük bir şaşkınlıkla yüzüne bakar, Doo Rim'i kız kardeşine benzetmiştir. 





Kang Ju'dur ve Taeyang şirketinin varisidir.Jang Yi Kyung,un nişanlısıdır ve bu evlilik işten ibarettir Kang Ju için Jang Yi Kyung, sadece bir kukladır.



Jang Yi Kyung, bu duruma daha fazla katlanmak istemediğini annesine belirttiğinde sert bir tepkiyle karşılaşır.Aile şirketleri neredeyse batmak üzeredir Üstüne üstlük Roo Mi diye bir sorun vardır ortada...Roo Mi, Kang Ju ile birlikte büyümüştür ve onu sevmektedir.Jang Yi Kyung ile 10 senedir arkadaş olmasına rağmen, onu rakibi olarak görür ve her fırsatta ezer. 




bu sırada asıl kızın annesi medyuma gider ve ailenin başındaki laneti öğrenir ve kızıyla bi plan yapar. 




Asıl kızımız işyerine döndüğünde şoka girer, çünkü dolandırılmış ve tüm parasını kaybetmiştir tabi ki büyük annesi de rahatsızlanmıştır ve ameliyat olması gerekmektedir Jang Yi Hyun'un daha önce kız kardeşine birebir benzettiği için Doo Rim'i Jang Yi Kyung'un yerine koymak gelir.Doo Rim'in de paraya ihtiyacı olduğu için kabul eder.




Asıl konulara gelirsek kızdaki sıcaklığı ve doğallığı hisseden kang ju aşık olur ve kızı hissetmeye başlar kızımızda bu dıştan soğuk ama içine girince sıcak ve aşık olunası oppayı görürde dururmu yine kıskanılacak aşk başlar :) 




Tabi sevenlere bu dünyada kolaylık yok olaylar gelişirken kızımız durumu anlar ve lanetten haberi olur tabi gel gitler oluşmaya başlar ve diğer kız döndüğünde onun sahte olduğunu anlar ve gerçeğin peşine düşer.



herşey çözüldükten sonra onları zorlu bi aşk bekler kimi zaman komik kimi zaman romantik dram olan bu diziyi izlerken çok seveceksinizz :) 





Dizinin sonunda sizi bi spriz beklerr :) 







bridge of the century ost'ları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...