4 Tem 2015

Blade man 2014 konusu

Bir oyun şirketinin ceo'su olan hong bin Sert, acımasız, kibirli fazlasıyla zengin ama iç dünyasında fazlasıyla yaraları olan bi adamdır. ilk aşkını acılarla kaybetmiş ailesi olan bağlarını koparmış ve iş dünyasında kendi çabalarıyla bir yere gelmiştir ancak bi sırrı vardır oda sinirlendiği zaman yağmur yağdırıp sırtından öfkesinin timsali bıçaklar çıkıyo ve o an yaptıklarına pekte hakim olamıyo bu durumu anlayıp belli etmeyen ve yanından ayrılmayan birde yardımcısı vardır .
























se-dong pozitif iyi kalpli hayata tutunmaya çalışan yalnız bir kızdır kurduğu oyunu yayın şirketine vermek isterken dolandırılır bunun üzerine hep bakmak zorunda hissettiği ve sevdiği iş takımı arkadaşları vardır.



hong bin özelliği dolayısıyla kokulara karşı hassasiyeti vardır ve se-dong'un kokusunda onu kendine çeken birşeyler vardır ve bi şekilde hep karşılaşırlar.



hong binin sonradan öğreneceği ilk aşkından bi çocuğu vardır ve buda bi şekilde se-dong ile tanışır yalnız ve kimsesiz olan çoçuk se-dong'dan başkasının yanında hırçınlaşır ve durmak istemez bu olay hong binin ve se dong'un yakınlaşmasını sağlar.



bu sırada hong bin ilk aşkının öldüğünü öğrenir ve bunun için babasını suçlar tüm hırçınlıklarınına rasında se-dong onu sakinleştiren ve iyi gelen tek kişidir bi zaman sonra hisleri fazlalaşır ve kendini hep se-dong'un evinin önünde yada çevresinde bulur. 











Herşey düzelip hisler açığa çıktığı zaman ilk aşkı döner ve onunla ilk karşılaşan se-dong'dur kanser olduğu için hong binin karşısına çıkmak istemez ve se dong ona yardımcı olur yanında olur ama bi şekilde hong binde olayı öğrenir
se-dong çaresiz olarak aradan çekilmek ister ve hong bin ile görüşmek istemez olaylar karşısında ne yapacağını bilmeyen hong bin kalbinin sesini dinleyerek kararı verir.





çok güzel ve etkileyici bi dizi izlemenizi tavsiye ederim :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...