24 Haz 2015

Nice Guy Masum Adamın İntikamı


  Genel Konusu Adı: 세상 어디에도 없는 차칸남자 / Innocent Man 
Bölüm Sayısı: 20 
Tür: Melodram



Yine bi kore dizisiyle karşınızdayım blog yeni olduğu için çook önceden izlediğim dizileride yazıyorum atladığım birçok yer olabiliirr :) 



         nice guy.. dizimize gelince farklı bi konuya sabitlenmemiş ve sürekli beklenmedik şeyler oluyo Baş erkek karakterimizin iki arada bir derede kalmış hali, bize göre tutarsız davranışları, bazen de saflıkları ve bazende fazla tutarsız tavırlar içinde olsada çok tatlı bi karakterde kızımız ise önceleri kimseye güvenemez tek başına bişeylerle baş etmeye çalışırken hayatında olmadık kalmayacak ve aşk ikisinede iyi gelecek bide tabiri caizse fettanımız var dizi sonuna kadar sinirden öldüm duygusuz ve gözünü hırs bürümüş insan modeli eminim sizde her gördüğünüzde öldürmek isteyeceksiniz :)



                                                     
Genel Konusu

Kang Maru bir gün çocukluk arkadaşı, hayatı boyunca sahip çıktığı ve sevdiği insandan acil bir telefon alır. Kardeşi hasta olmasına rağmen sevdiği insanın Jee Hee'nin yanına koşar. Gittiğinde onu ölü bir adamla aynı odada bulur. Senaryo bellidir. Jee Hee birini öldürmüştür. Maru bu sahneye dayanamaz ve suçu üstlenir. İyi halden 6 sene hapiste kalır. 


Ancak Jee Hee onunla tüm bağlantısını koparmıştır. Bir gün uçakta aniden doktora ihtiyaçları olur. Maru ise hapse düşmeden önce hayalleri olan bir asistan doktordur. İstemese de yardım etmek mecburiyetinde kalır. Hastanın yanına çöker ve tam onu tedavi edecekken onca yıl aradan sonra Jee Hee ile karşılaşır. Ve tedavi edeceği insanın da onun üvey kızı olduğunu öğrenir. Esas karakterimiz hasta kız Eun Gi ve sinsi, kötülük timsali Jee Hee arasında kalan Maru, Jee Hee'den intikam almak için Eun Gi'yi kullanınca işler karışır. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...