11 Haz 2015

Heartstrings / You've Fallen For Me Konusu

Heartstrings / You've Fallen For Me Konusu

 Eğer sanat, müzik ve aşk dizilerinin hayranıysanız bu K-Drama tam size göre gelelim dizimizin konusuna 


Üniversitede çağdaş müzik eğitimi alan Lee Shin, okulun en yakışıklı ve popüler öğrencisidir ancak hiç bir kıza yüz vermez, çünkü Okuldaki dans öğretmenine aşıktır. Dans öğretmeni ise öğrenci Lee Shin'i değil, üniversiteden eski sevgilisi, şimdinin okul gösterisinin yönetmenine aşıktır.

Lee Kyu Won, Dedesi meşhur müzisyen Lee Dong Gun'un zorlamasıyla geleneksel müzik bölümünde okuyan, yetenekli, zeki, canayakın, arkadaşları tarafından sevilen ama pek de popüler olmayan bir kızdır. Lee Shin'e karşılıksız bir aşkla bağlanıp çok üzülür, gözyaşları döker ama ileriki zamanlarda Lee Shin de Lee Kyu Won'a aşık olur, şefkatli, masum, duygu dolu bir ilişki yaşamaya başlarlar.. Elde olmayan sebepler ve birbirlerine duydukları güçlü sevginin koruma içgüdüsüyle yolları ayrılır eğer genölik ve müzikal dizileri seviyorsanız heartstrings tam size göre 


Dizinin bana göre en tatlı karakteri kang min hyuk :) 


en şirin yemek yiyen koreli diyebiliriz öyle bi karakteri varki gerçekte tanısanız yanağını sıkıp yemek ısmarlarsınız izleyince sizde ne demek istediğimi anlayacaksınız :)   


             Ne kadar şapşal olursa olsun şarkı söylemeye başlayınca bambaşka birisi oluyo keyifle izleyeceğiniz bi karakter  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...